Què és Nina de Miraguano?

nina1aIl·lustració d’Aina Caballeria 

 

Nina de Miraguano és un poema que Pau Riba i l’Orchestra Fireluche van convertir en cançó. Des de fa un temps també el meu pseudònim.

“Sigues només un infant que fa escarbots, mantigues la teva innocència lluny de l’abast dels adults i que no et venguis mai per una droga de tranquil·litat. Per una punyalada amable, per una tendra esgarrapada als llavis. I no siguis mai per ningú, i que ningú sigui per tu, només una aixada a les pupil·les. Procura mantindre algun desig incomplert i sempre purs els orificis del cor: ulls, boca, nas i orelles. I estigues contenta!”

 

Nina de Miraguano és un blog de poesia que vaig crear amb la voluntat d’ensenyar el que escric i de crear una xarxa de col·laboració artística. Per tant, Nina de Miraguano som molts. Amics, amigues, il·lustradors, fotògrafes, apassionades del disseny, creatius i músics, m’ajuden a tirar endavant aquest projecte. Entre tots generem sinèrgies, desenvolupem idees creatives i ens enriquim d’aquest procés on compartim el que ens apassiona. És per això que tot el que descobreixis al blog és nostre.

 

És de:

Jordi Llorca

Aina Caballeria

Carla Bertomeu

Anna Moreno

Valentina Llorens

Òscar Ruiz

Irene Font

Marta Edeso

Silvio Álvarez

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s